BloggProffs

Bill Bennet och Gambling

Detta pass vecka nyheten kom ut att Bill Bennett hade deltagit i spel. Bill B. har en ledande kämpe i kultur battle.Newsweek tidningen sa han har spelat $ 8 miljoner under tio år. Om en vecka sedan nyheten kom ut att Bill Bennett hade deltagit i spel. Bill B. har en ledande kämpe i kultur strid. Newsweek magazine sa att han har spelat $ 8 miljoner under tio år. Hans fru förnekar att det var faktiskt så mycket. Det finns vissa folk säger vad Bill har sagt om vår kultur nu har ingen makt. Ja, ursäkta mig Bibeln skrevs av män som var syndare om de vore styras av Guds ande. Så ska vi glömma vad Bibeln har sagt nej. Bill är inte författaren av rätt / fel han är bara budbärare. Nu långt spelande går det 100% fel. Jag tittade i mitt N.I.V. studera Bibeln detta A.M. och det sade under Spelverksamhet slå upp stjäl och stjäl det sägas att ta vad som tillhör någon annan. Som jag ser de av oss som back familj värden bör inte delta alls i spelandet eftersom pengarna vi spela skulle kunna användas bättre vilja att hjälpa dem som behöver eller stödja dem som försöker hjälpa andra som livsmedel uppdrag. Far som Bill B. går han säger att han inte kommer att spela längre. Jag tror att det är bra och som är födda igen Christian Jag försöker att inte titta på vad folk använder för att göra men hur de bor nu. Bill behöver våra böner inte fördömande.

Taggar:

Lämna en kommentar


Skapa din egna professionella hemsida med inbyggd blogg på N.nu